Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο πλανήτης αναζητεί τον Ένα», "Ο Ένας, ο Μεγάλος"...


Σε άρθρο της πριν από 8 χρόνια, (5-3-2000), η εφημερίδα «Απογευματινή», το οποίο είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο πλανήτης αναζητεί τον Ένα», έγραφε:
«Το ότι ο κόσμος αλλάζει προσανατολισμούς είναι, ως ένα σημείο, γνωστό. Το άγνωστο είναι ακόμα το που κατευθύνεται ο κόσμος και γιατί».
Παρακάτω αναδημοσιεύει άρθρο της Sunday Times, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο συνδυασμός των στοιχείων και των επιχειρημάτων είναι τέτοιος που δημιουργεί την βεβαιότητα ότι ο κόσμος αναζητεί τον Ένα Μεγάλο, τον εκφραστή μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης..."
Στα 1500 μ.Χ. γράφουν οι Times, υπήρχαν 6.000 ανεξάρτητες πολιτείες. Σήμερα, μετά από πολλές συγχωνεύσεις και συγκερασμούς θέσεων, υπάρχουν 193 κράτη.
Αυτή η συγκέντρωση δυνάμεων, ακόμη κι αν υποχωρεί λίγο ως τακτική στις μέρες μας, λόγω της δημιουργίας μερικών νέων, εκ διασπάσεως κρατών, δείχνει ότι η τάση είναι ισχυρή και θα δώσει στο τέλος αυτή τη μία, την ενιαία κυβέρνηση.
Τα όργανα αυτής της ενιαίας κυβέρνησης μπαίνουν από καιρό.
Οι ποικίλοι οργανισμοί, που έχουν διαμορφωθεί, όπως ο ΟΗΕ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ΝΑΤΟ, ο ΟΑΣΕ μοιάζουν με τα καλλιεργημένα κύτταρα των μελλοντικών σχηματισμών εξουσίας των εργαλείων άσκησης διοίκησης από τον Ένα τον Μεγάλο.
Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών δημιουργεί την βεβαιότητα για τα επερχόμενα και καλλιεργεί ένα δευτερογενή προβληματισμό. Αν αυτός ο Ένας Μεγάλος θα είναι εκφραστής της κυρίαρχης δύναμης, που θα έχει επιβληθεί στον κόσμο ή αν η μελλοντική κυβέρνηση θα είναι προϊόν δημοκρατικών διαδικασιών, στις οποίες θα συμμετέχει και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη".
Στην ετήσια έκθεσή του το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (Οξφόρδη, Μ. Βρετανία), το1994, είχε διαπιστώσει την έλλειψη ισχυρών ηγετών.
Μάλιστα αναφερόταν ότι «στις περισσότερες χώρες αδύναμοι ηγέτες ισορροπούν επί ασταθών κυβερνήσεων γεγονός που οφείλεται μεταξύ άλλων και στην αδυναμία που παρουσιάζει ο θεσμός του κράτους-έθνους».
{Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο τερματισμός του θεσμού κράτος-έθνους ως αποτυχημένος και υπαίτιος για πολέμους, φανατισμό και εθνικιστικά μίση και συνεπώς χρεοκοπημένος με την παράλληλη προβολή του μοντέλου της παγκοσμιοποιημένης και πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που έχει στόχο την υπαγωγή αυτού του παγκόσμιου χωριού στην παγκόσμια κυβέρνηση κάτω από τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη, αποτελεί το όραμα των απανταχού θιασωτών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και των διαφόρων επίσημων ή ανεπίσημων οργανισμών και εταιριών ( Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων κλπ), αλλά και των οπαδών της του κινήματος της Νέας Εποχής (New Age)}.
Μέσα στην γενική απογοήτευση για την έλλειψη ισχυρών ηγετών, θα πρέπει να προβάλει ο ένας ισχυρός ηγέτης, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην χρυσή εποχή της ειρήνης και της ευημερίας.
Ο γνωστός βετεράνος αμερικάνος δημοσιογράφος Walter Cronkite, (ο οποίος, μεταξύ των άλλων, ήταν αυτός είχε μεταδώσει την δολοφονία του J.F.Kennedy) δήλωσε «Ζούμε σε ένα κόσμο χωρίς ηγέτη».
Ο Thomas Erenzeller πρόεδρος της νεοποχίτικης οργάνωσης World Federalist Movement (της οποίας ο αγώνας είναι η εμφάνιση μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης) έκανε έκκληση να αναλάβει την προεδρία της γης κάποιο υπέρτατο όν...!!!
Για να μην επαναλάβουμε αυτό που είχε δηλώσει ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Πωλ Ανρι Σπάακ, (γνωστός για την συνδρομή του στην σύσταση της ΕΟΚ):
" Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας άνθρωπος, τόσο μεγάλος ώστε να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ενθών και να μας σώσει από την οικονομική παρακμή που βυθιζόμαστε.
Στείλτε μας έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν και θα τον υποδεχθούμε είτε είναι ο Κύριος είτε είναι ο Σατανάς» (!!!)
Ο Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέα του Ο.Η.Ε. και γνωστός νεοεποχίτης οι δοξασίες του οποίου επηρέασαν πολλά πρόσωπα στον ΟΗΕ (όπου, μάλιστα, υπάρχει σε επίσημο χώρο αίθουσα διαλογισμού!!!) είχε πει ξεκάθαρα:
"Πρέπει να κινηθούμε όσο είναι δυνατόν γρηγορότερα προς μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ κάτω από την ηγεσία ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ "......

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου